Saturday, December 11, 2010

kawin suda !

assalamualaikum...
cincin dijari manis :)

maafkan diri ini kerana sudah lama tidak memberi khabar! tidak ada cerita yang menarik ingin di kongsikan..(oh, suda! *salah satu cara nk ulangkaji bm penulisan ialah tulis entry baru! menggong!)

sape pulak yg kawin nie?? haha. tak memasal je.. semalam aku pegi rumah org kawin la. biaselah, bile cuti org berebut2 nk buat kenduri kawin kan! mmg tiap2 hari sabtu and ahad kat rumah mmg dapur tak berasap lah sebab sume pegi makan free kat umah org kawin. save budget ko ye tak? aku nie jenis yg tak berape suke lah nak pegi umah orang kawin nie, melainkan umah orang yang aku kenal! ish, bnyak lak ngomel ko nie trah. cepat masuk bab isi penting!

oke lah. nie nk citer. yang kawin semalam tu teacher BI merangkap guru kelas aku mse darjah 6. kitorang mmg rapat gak r ngan die. act, die nie guru baru time tu. pastu tetibe kne jadik cikgu kelas kitorang pulak! time tu pulak kitorang nie nakal tahap gaban lah! kelas 6 gemilang tahun 2008 mmg kelas yg paling dikenali oleh sume guru lah! pastu dapat pulak guru kelas yng baru, mmg abis kitorang buli. time first die masuk jelah! tapi da lelame kitorang da jatuh sayang pulak kat die <3. betullah kate org, yang kite paling benci tulah orang yang paling kite sayang!

nah teacher! selamat pengantin baru, semoge kekal hingge ke anak, cucu, cicit, miut, dan segala gala yang berkaitan lah! hehe.

nie lah teacher kesayangan! cik Pn. Nurul Syibratun Irfah bt Dato Muhd Salleh
*pengantin lelaki mne?? jap2..

cheese! c a n d i d..
time nie ade tiga camera, so ta taw nk pndang mne satu..


abis wedding kitorang pon balik.. tapi2, aku ngan ina seperti biasa snappping lahh!!! haha..

time nie masih dalam mood sopan!


kami da start gedik!!

gedik lagi!!


sampai umah aku masuk dalam bilik n try lilit selendang.. nak tengok ape jadi??

udah2! jgn gelak! aku taw mmg tak lawa pon.. tak pe..


purple note : eh, nak kongsi satu hadis la :)
           "Barang siapa yang jatuh cinta, lalu menyembunyikannya dan memelihara kesucian dirinya serta bersabar sampai dia meninggal dunia, maka dia adalah seorang yang mati syahid."





5 comments:

nora said...

comel la header blog, tuan blog pun comel gak ar (erk off topic ek =p)

nur athirah said...

nora~ hehe. tengs :)

pu3khaleeda said...

best hadis.. i like.. :-)

nur athirah said...

haha! so, mr arkitek masih rahsie.. stuju??

Lizzie Yasmin said...

tak pernah jmpa cikgu school rendah tapi salu date ngan teacher skolah men... She's cool giler.. skang dah mcm sebaya plak.. klu hang out..