Friday, February 11, 2011

kemas kelas? rajin la sangat (!)

assalamualaikum!!

hai!!
pada hari jumaat bersamaan 11.2.2011, kami selaku pelajar kelas 3 pluto dengan paksa  rela hati nya datang ke sekolah pada sebelah petang untuk menghias kelas atas paksaan arahan guru kelas kami, iaitu pn. Hasmah! *nape aku tulis mcm nk buat report essay nie???* haha.

act, kitorang taknak buat keceriaan kelas tu sebab barang banyak x de lagi. tapi disebabkan cikgu dah suruh, kitorang layan jelah. aku mmg sah2 la malas nk dtg sekolah belah petang. ye la, baik aku duduk rumah. on9 ke, tengok tv ke, updated blog ke. tapi disebab kan aku seorang pelajar yang rajin*perasan! aku datang la*sebenarnye, sape yang x datang kena denda! =.=

hehe. so, let's the picture describe everything!

jalan jalan kat pekan dulu!!

on the way nak sampai sekolah, masuk je pintu gate sekolah, aku terpijak sandal pu3, annnnddd PUTUS! heee~ pu3 bukan nye nak sedey, tapi bole gelak mcm org sewel! haha, but, SORRY pu3! tapi die ucap thanks sebab nnti die bole beli sandal baru! haha. *sengal!
nmpak x ade pin kat situ? haha. itu untuk sementara supaya pu3 dapat berjalan


oke! kami dah ready nak kemas kelas!
kami yang rajin!!!

sambil kemas kelas, sambil snapping!!

meet aen and pu3
jun aina rawwwrr!!!
opppss! mereka bukan kapel mahupun skandel!!~candid!~

sambil tu sempat on9!!!



dah2! jom balik! ~snapping lagikkk!
saya sayang sekolah saya! *haha, sayang la sangat!

heee~ itu jelah. walaupon letih sikit tapi oke lah! lepak2 ngan member di petang jumaat! haha.

THANKS FOR READING!!

purplenote: oh, nur athirah rahim mmg suke post banyakbanyakbanyak gambar dalam entry =)








6 comments:

pu3khaleeda said...

akhirnye! trah dh update!!! huhu,, pasal selipar tu,, aku lom dpt penggantinye lagy.. uhhuuu~~ nntikan entry selipar baru! aha~

nur athirah said...

haha, akan ku nantikan pu3!!!!!!

Nurul Afifah Addnan said...

wahhh..rajin btol korang..kalu akk la..jenoh pkse..nmpk colourful je..hope korg menang lah.!

nur athirah said...

nurul afifah addnan: haha, rajen la sangat! hee~ nie pon mmg kene pakse ~~

shafiqabdshukor said...

rajin tu kemas kelas...
bagus la tu..
lepas ni kemas kat cni lak....

nur athirah said...

shafiqabdshukor: aha, bole aje..