Monday, March 14, 2011

Show Me Your BFF Contest !

assalamualaikum..

nampak x banner kat atas tu??

hari ini tetiba pulak rajin nak updated blog. hari ni nak join contest kak nurulbadiah Lai. act, aku mmg suke stalker dia punye blog. jadi silent reader lah. so, disebabkan cik putri kita dah tag aku, so aku pon buat lah tag ni. lagipun senang je nak masuk contest nie. nak taw syarat2 nye? tengok nie.

1: Terbuka kepada followers blog "Because She is NurulBadiah" .so sekiranya bukan followers..anda perlu follow terlebih dahulu sebelum menyertainya.

2. Korang kene Copy Banner/Gambar contest diatas dan Paste kn dekat entry contest anda.Kemudian korang Kena letak Banner/Gambar Contest diatas di SideBar Blog Korang and Link kan Banner tersebut ataupun link kn kat bawah Banner tersebut ke Blog Because She Is Nurulbadiah.
2. Korang Kena buat entry pasal " Show Me Your BFF Contest" dimana korang kena letakkan link ke Blog ini didalam entry tersebut.

3: Entry Korang hendaklah disertakan dengan Sekeping Gambar bersama BFF korang xkira berapa ramai pon berserta dengan sedikit kata-kata dibawah gambar tersebut.

Ayat anda harus bermula dengan:

Dear Nurulbadiah Lai,
bla..bla..bla..(tell me in short about your bff)

4.Tagkan Kepada 4 blogger yang aktif and make sure diorang tahu telah Di Tag.

5. Pastekan entry Contest yang korang buat diruangan komen dekat entry ni..

6: 2 pemenang akan dipilih berdasarkan gambar bersama BFF yang paling menarik..hadiah misteri menanti seperti Dress dan shawls.

6.Tarikh tutup: 15 April 2011

(PENYERTAAN ADALAH TERHAD)



amacam?  ade berani nak join?? so, gambar yang aku pertaruhkan ialah....

kami kawan smpai mati! *klik untuk tumbesaran sihat!

dear Nurulbadiah Lai, mereka diatas merupakan rakan se-candicates PMR saya, diorang bahu saya untuk menangis, rakan gelakgelak saya, diorang yang memberi semangat saya ketika saya sedih, bagi sokongan dan dorongan kat saya saat saya memerlukan. betulkan saya kalau saya silap. walaupon sometimes kitorang gadohgadoh, tapi lepas tu mesti baik balik. diorang yang ceriakan harihari saya. walaupon ada yang dengki dengan persahabatan kitorang tapi kitorang masih berkawan. and, I LOVE MY FRIENDS!!

tagged:


THANKS FOR READING THIS ENTRY!!

6 comments:

♥ syafiqah sanusi ♥ said...

Tq syggs <3. Act, takde gamba dengan BFF Eyqa :((. Sokayy. Eyqa try carik nanti.

syafinaz sanusi said...

thanks sebab tag akak . nanti akak try =)

pu3khaleeda said...

thankswat tagged ni !

Nurulbadiah Lai said...

swetty
thanks 4 joining
done check ur entry

wish u all the best

nur athirah said...

eyka : welcome dear :)
kaka pynaz: welcome kaka :)
pu3: u're welcome dear..
kaka nurul : thanks kak ! :)

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ოﻪร Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ said...

thanks tagged akk tyrah... nnt klu akk rjin akk buat entry psl ni k.. gpun, xd gambau ler..