Friday, March 11, 2011

two in one (!)

assalamualaikum!!

hari nie, 11 march! ape yang bestnye 11 march? hee, biarlha rahsia!! *oke trah! stop berangan!

act, hari nie nak cerita pasal semalam. semalam iaitu 10 march yang merupakan birthday kawan 7 tahun aku and hari aku bertanding syarahan. menang ke kalah? haha.. dengan bangga nye aku cakap yang aku kalah! adat lah kan? aku redha. mungkin bukan rezeki aku. tapi, betullah cakap orang, setiap yang berlaku ada hikmah nye!! and aku happy sangat dengan hikmah yang aku dapat!! haapppppppyyyy!!!! (oke, dah terover!)

daripada korang layan aku yang tengah happy tahap dewa nie lebih baik korang layan gmbar.

heee, hensem x aku??


dengan bakal peserta syarahan lelaki tahun depan!
with budak khat jawi (najla)

teruk aku di 'bahan' oleh jejaka(s) 
ade gaya bakal lawyer x?? haha*berangan!

oke lah! ta taw nk tulis ape lagi..

________________________________

jap2!
nak postkan entry nie khas buat kak mas, sempena menyambut birthdaynye yang ke 18 pada 12 March!

kak mas yang hensem cantek!!

happy birthday to you
happy birthday to you
happy birthday to kak mas
happy birthday to you!!

kak mas, happy birthday! moga panjang umur, murah rezeki, diberkati Allah selalu and bahagia disamping yang tersayang! moga dapat result SPM yang gempak! nanti bole belanja trah! haha. thanks jugak sebab sudi melayan budak bawah umur yang msuk air nie :) heee~~ 


THANKS FOR READING THIS ENTRY!!

purplenote: happy birthday jugak kepada sesiapa yang sambut birthday nye hari nie, esok and lusa! kak qis, happy birthday (13 March)!! especially untuk 'awak' yang sambut birthday hari nie!! happy birthday!!



9 comments:

ijam ismail said...

wah..ade gaya lah...
leh jd lecturer ni..
=)

nur athirah said...

haha, lecturer?? bntai jelah! asal bole!

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ოﻪร Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ said...

huhuhuhuhu~~ terima kasihh... terharuuu~~~~

nur athirah said...

heehe,kak mas jgn nanges suda..

pu3khaleeda said...

trah ! memang hensem !

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ოﻪร Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ said...

nangis??? kak mas dah melalak dah ni haa... T_T

nur athirah said...

pu3: hensem kan? haha

kak mas: melalak? bnjir lah zemart tuuu!

Khairi said...

pelik tak kalau wish happy belated birthday?? :-?

http://ayieslife.com

nur athirah said...

khairi: belated birthday? xde la pelik. asalkan kite ikhlas nk wish =)