Monday, November 15, 2010

bila aku dah start berangan..

salam.

hehe. berangan? macam tak caya je aku nie suka berangan. tapi untuk entry kali nie aku dengan bangga diri buat pengakuan yang aku NUR ATHIRAH BT RAHIM memang suka berangan sejak dari kecik!*jgn salahkan ibu yang mengandung.. masalahnye, kalu setakat ber angan -angan tu takpe la, bole dimaapkan. tapi ini berangan. oke aku jujur lagi, kalu aku berangan mesti aku cakap sorang sorang*tolong JANGAN cakap aku gila!! haha. mmg tak boleh blah. family aku pon da masak ngan 'hobi' aku. sampaikan kalu handbag mak aku yang da tak pakai tu, mak aku bagi kat aku. sebab time aku berangan aku mesti amik mak aku punye handbag. hehe. tapi tu time kecik kecik la. sekarang nie da kurang la sikit. sekarang kalu aku berangan, aku dah tak perlu kan handbag and make up. aku hanya perlukan imaginasi. haha. time kat sekolah pon kadang2 aku terbabas jugak untuk melaksanakan hobi aku. (nasib baik aku tak ter lepas, cakap sorang2) kalu aku ingat balik, dulu time kecik kecik bila aku berangan aku mesti...

  • feeling feeling macam aku nie puteri raja.
  • cakap sorang sorang
  • duduk sorang sorang dalam bilik or duduk tempat yang takde orang.
  • pakai bedak compact tebal2 mcm opera cina.
  • jadi perempuan yang terssangat la sopan dan menjaga tatasusila.
  • curik handbag mak.
  • guling guling atas katil
  • pakai kasut tinggi mak.*sekarang da tak muat, kaki aku da besar.
  • catwalk kat tepi ampaian.
  • makan nasi guna sudu garpu. (kalau tak pakai tangan je)
  • and.. banyak lagi la.
tapikan, aku rasa bangga sebab bile aku berangan aku mesti feel habis. kalu time tu aku berangan part sedih, aku mesti nangis. giler tak? aku mmg sangat menjiwai watak yang aku berangan.*jangan gelak. time tu aku rasa maya karin ngan fasha sandha pon boleh meraung bagai nak gila sebab aku terlebih lebih menjiwai watak. haha. 

see. kan aku da cakap. (time nie ngah feeling2 jadi girly sikit.)  adek aku yang snap.
tengok! berangan nak jadi minah arab la pulakkk.


cukup la. karang ade yang meluat tengok aksi aksi aku yang ting tong nie.


purple note: pluto dcrew, enough la meneka siapa mr. pencuri hati tu. aku tetap tak akan bagi tahu. ;p





6 comments:

pu3khaleeda said...

kami tak akan berputus ase meneke!! erm.. aku pon suke berangan n ckp sorg2 gak! haha!

nur athirah said...

we'll see. smpai bila korang akan sabar menanti. haha. yeah, aku ada geng!

pu3khaleeda said...

haha! ok.. tgk je r.. yeah! geng..

nur athirah said...

haha. nnti kite carik lagi ahli untuk geng berangan nie oke!

cik dira said...

haha..nak jd pu3 diraja plg tak than..hee..2 kali 5 je kite ni..peace

nur athirah said...

haha. ye ka?? pu3,, kite ade lagi sorang ahli!! haha