Saturday, November 27, 2010

"kids & baby photo contest"

salam.

kids and baby photo contest?? ahaha.. mmg pelik. ye lah, aku baru 14 years old tapi masuk contest macam nie pulak. oke. aku ditag sebab tu la aku suka cita nak join contest nie :) terima kasih dekat fazira ashikin sebab tagkan trah :)  jom join ramai ramai.

nie  ha banner contest

hadiah yang bakal dimenangi ialah earring dari lazo diamond jewellery.white gold.



korang tak nak?? jom join!!! contest ni dianjurkan oleh kak safiyyah. kalu nak taw lebih lanjut, kunjungi lah belog kak safiyyah :)

dan gambar yang akan di pertaruhkan ialah....

 
nie hazmi. adik twin hazman. trah pernah tulis entry pasal  birthday twin nie. klik ini.
budak kecik nie, payah sikit nak bergambar, sebab active sangat. tak leh nak duk diam. nie la gambar yang sempat di snap dengan jayanye sebelum die berlari sekeliling umah tu.



syarat contest tu kena tagkan kan 8 orang. so, trah tag kan kat mereka!
pu3

4 comments:

Syafiq Rosli said...

wah..i xde baby lg..:)

nur athirah said...

syafiq rosli: ish awak nie, saye pon mne ade baby lagi. tu gmbar adik sedara lah. haha.

alexa yussida said...

macehh tag^^
insyaAllah if jupe pic sesuai akk join..hihi

nur athirah said...

alexa yussida: oke :)