Friday, October 15, 2010

contest!!

salam!


ahaa.. nampak kan banner kat atas nie?? nie la CIK ERNY SI GADES CADBURY. si cute nie la yang buat CONTESTT "GAMBAR ANDA PALING COMEL OR ALA-ALA KANAK2". act, saye segan nak masuk. ye la, budak baru je dalam dunia blogging nie. tapi saye da terjeles dan termakan ajakan PUTRI, saye pon join la. segan giler sebenarnye! da besar pon still nk berangan jadi budak kecik. haha.


oh, saye sukeee gambar nie sbb ini first time saye amik gambar dengan selimut bucuks saye! ahaks!
gamba nie bgi sya la,,comel!*prasan la pulak!  disbb kan muke tak berape comel,, saye snap la ngan bear yang comel supaye aura comel 2 terlekat sikit! haha.


err,, nie la rupenye kalu budak besar nak jadi budak kecik!


hehe. tngok! bju pon nk ade love2 mcm budak2!

ohh,, cukup la hanye 3 gambar. saye takot ade yang muntah berdarah + pengsan tngok gambar saye yang perasan comel + budak tecik nie!

errr,, segan!

kalu x suke diharap jgn gelak! :p

p/s: adek cikernyy, hope ta kesah la nak judge gambar akq yang agak tak seda diri nie! ;p

2 comments:

pu3khaleeda said...

eh,, tomeyhnyew.. ade harapan nie.. dah tgk aku nyew?

nur athirah said...

tomeyh??
haha. jgn la,, SEGAN!
ko punye??
da tngok da.
comey!